Over FietshoeS.com

De mooiste ideeen komen vanuit de praktijk. Zo is FietshoeS.com ook ontstaan. Veel middelbare school scholieren fietsen dagelijks van huis naar school en weer terug. We weten ook dat in Nederland niet altijd de zon schijnt. Een kortstondige of langdurige regenbui kan je ook overkomen tijdens het fietsen en is op dat moment niet je beste vriend. De laatste jaren hebben veel scholieren een mand of krat voor op de fiets waarin ze hun schoolboeken vervoeren.

In regenbui nat worden is niet leuk, maar als je kostbare schoolboeken dan ook nog eens nat zijn geworden, dan baal je. De oplossing is een hoes om je fietsrek of over de mand of krat die voor op de fiets zit. Deze hoes is waterwerend en zorgt voor een droge inhoud van de mand of krat. Maar als je (rug)tas hoger is dan je mand of krat zijn de al verkrijgbare hoezen niet ruim genoeg om je (rug) tas droog te houden.

Daar is nu een oplossing voor!!! De FietshoeS: waterwerend, flexibel en ruim genoeg. Een extra handigheid is dat je de FietshoeS ook om je rugzak kan gebruiken bij regen.

Verkrijgbaar in verschillende waterwerende materialen en vele kleuren. Naar de shop.